Levchenko | Дата: Понедельник, 07/07/2025, 14:55:46 | Сообщение # 1 |
Маленький котеночек
Награды: 0
Статус: Offline
| Дівчата, рятуйте! Хочу зробити сюрприз для своєї мами у Львові — завтра в неї день народження, а я з малюком далеко, не зможу приїхати. Дуже хочу, щоб вона отримала гарний букет саме вранці, із листівкою та якоюсь милою упаковкою, бо для неї квіти — це справжнє свято. Але я не знаю, які служби доставки у Львові справді відповідальні: щоб точно принесли свіжі квіти, не запізнились і не переплутали адресу. Може, хтось із вас вже замовляв і має хороший досвід? Хочеться чогось надійного, із нормальними цінами і людським ставленням. Мені дуже важливо зробити цей момент особливим для мами — допоможіть, будь ласка!
|
|
| |
misterbicips | Дата: Понедельник, 07/07/2025, 15:46:28 | Сообщение # 2 |
Маленький котеночек
Награды: 0
Статус: Offline
| Я чудово розумію ваше бажання подарувати близькій людині приємні емоції, навіть якщо ви фізично не поруч. Сам був у схожій ситуації кілька місяців тому — шукав щось надійне, із сучасним сервісом, бо не терплю недбальства. Після перегляду купи варіантів, зупинився на https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv — і не пошкодував. Цей сайт справив на мене враження ще з першого погляду: зручна навігація, багато гарно сфотографованих букетів, зрозумілі ціни без прихованих доплат. Замовлення оформив за кілька хвилин — вибрав букет, додав листівку, обрав час доставки. Оплатив онлайн, одразу отримав підтвердження на пошту та смс. Найприємніше — перед доставкою вони надіслали реальне фото зібраного букета, тож я точно знав, що отримає моя адресатка. Кур’єр приїхав вчасно, квіти були свіжі, упаковка охайна, а враження — на всі 100 балів. Тепер користуюсь тільки ними і сміливо можу рекомендувати. Якщо хочеш зробити приємне і бути впевненою в результаті — замовляй у ProFlowers, не підведуть.
|
|
| |