| aevxam | Дата: Суббота, 10/01/2026, 20:00:53 | Сообщение # 1 |
|
Маленький котеночек
Награды: 0
Статус: Offline
| Ні захвату, ні сумнівів — просто взяв і все
|
| |
| |
| kxoxa | Дата: Суббота, 10/01/2026, 20:01:39 | Сообщение # 2 |
|
Маленький котеночек
| У мене був період, коли будь-який вибір мав викликати хоч якусь емоцію. Якщо радості немає — значить, щось не так. З вейпом це відчувалось особливо дивно: раніше міг залипати, порівнювати, уявляти наперед, як воно буде. А одного разу вибір став абсолютно рівним. Без ентузіазму, але й без внутрішнього спротиву. Спочатку я навіть насторожився. Зʼявилась думка, що я ніби “перегорів” або роблю це механічно. Але з часом зрозумів: це був перший вибір, який я зробив не для емоції, а для зручності. Я не намагався передбачити, як почуватимусь через тиждень, не шукав прихованих плюсів. Просто вирішив поточну потребу — і все. І в цьому, як не дивно, виявився плюс. Річ не стала центром уваги. Я не перевіряв її щодня на відповідність очікуванням, не ловив себе на думці “ну якось не так”. Вона просто вписалась у мій ритм. Без підйомів, але й без розчарувань. Я помітив, що найбільше жалю зазвичай виникає там, де було багато очікувань. Коли ж вибір робиться спокійно, без внутрішнього діалогу, то й конфлікту потім немає. Ти або користуєшся, або міняєш — без драми. Колись я усвідомив, що рішення купити вейп у Guru Vape було саме з цієї категорії. Не як подія, не як “новий етап”, а як звичайна побутова дія. І, мабуть, тому воно не залишило після себе ні ейфорії, ні розчарування. Зараз я все частіше довіряю таким тихим рішенням. Якщо вибір не потребує пояснень навіть самому собі — значить, він уже достатньо влучний. Не кожна річ у житті має приносити емоції. Деякі просто мають не заважати — і цього більш ніж достатньо.
|
| |
| |
| kirshyk810 | Дата: Вторник, 13/01/2026, 17:09:44 | Сообщение # 3 |
|
Маленький котеночек
| Электронная сигарета https://vipkalyan.com/elektronnye-sigarety/odnorazovye/ это не просто более качественная продукция, чем обычные сигареты. Это же вообще две большие разницы)) Электронная сигарета это гаджет, курите вы жидкости - вот, точнее даже не курите, а парите. Там пар, а не дым. То есть различия между электронной сигаретой и обычными сигаретами - принципиальные. Я с того самого момента, как перешла на электронку, про обычные сигареты даже и не вспоминаю. Хотя стаж курильщика большой, но возвращаться к ним больше не хочу.
|
| |
| |