Клуб любителей кошек "Марта-Виста"
 Як дистанційне навчання допомагає розкрити в дитині лідерськ - Форум для любителей кошек
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як дистанційне навчання допомагає розкрити в дитині лідерськ
tetrovaaninaДата: Понедельник, Вчера, 22:08:19 | Сообщение # 1
Маленький котеночек
Награды: 0
Статус: Offline
Останнім часом думаю про те, як онлайн-уроки взагалі впливають на характер дитини. От у нас молодший син десь рік тому перейшов на змішаний формат через всякі обставини, і я помітила, що він сам почав планувати, коли сідати за уроки, без нагадувань сто разів на день. Раніше оцінки його дуже тиснули, аж до сліз інколи, а тут ніби зник цей постійний страх "а що скаже вчителька". Цікаво, чи справді дистанційне навчання допомагає розкрити в дитині лідерські якості та самостійність саме без такого тиску оцінок? Може хтось має схожий досвід або помітив щось подібне у своїх?

KarenДата: Понедельник, Вчера, 22:09:16 | Сообщение # 2
Маленький котеночек
Буває, дивлюся на сучасних підлітків і помічаю, що багато хто з тих, хто довго вчився дистанційно, спокійніше ставляться до невдач. Вони ніби звикли, що результат залежить більше від їхніх зусиль, а не від настрою вчителя чи місця в журналі. Це створює якийсь внутрішній стрижень, коли людина не чекає схвалення ззовні, а просто рухається далі.

RamKArДата: Понедельник, Вчера, 22:10:12 | Сообщение # 3
Маленький котеночек
В мене старша дочка саме так і розквітла, коли перейшла на більше самостійної роботи онлайн. Вона раніше соромилася висловлювати думку в класі, боялася помилитися й отримати погану позначку, а зараз сама шукає додаткові матеріали, ставить собі маленькі цілі на тиждень і навіть допомагає молодшому братові з графіком. Без жорстких оцінок їй легше експериментувати, пробувати вести якісь проєкти в групі онлайн, бо ніхто не "ставить хрест" за невдалий варіант. До речі, коли шукала нормальні курси з англійської для підготовки до іспитів, натрапила на таку річ як підготовка до єві з англійської мови https://university.ap.education/pidhotovka-do-evi/anhliyska-mova/ – там акцент саме на самостійній практиці без стресу, і мені здається, це дуже пасує до такого підходу, коли дитина сама керує процесом. Просто ділюся враженнями, бо реально бачу, як це змінює впевненість у собі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Копирование материалов запрещено. Плагиат преследуется законом.
Сделать бесплатный сайт с uCoz